2014-06-24
  • Kiekis: 1
  • Porcijos: 8
  • Paruošimas: 30m
  • Gaminimas: 60m
  • Viso: 1:30 h

Bavariškas obuolių pyragas

Ingredientai

  • (Biskvitui): 1/2 puodelio sviesto
  • 1/3 puodelio cukraus
  • 1/4 a.š. vanilės ekstrakto
  • 1 puodelis miltų
  • (Sūrio mišiniui): 230g kreminio sūrio
  • 1/4 puodelio cukraus
  • 1 kiaušinis
  • 1/2 a.š. vanilės ekstrakto
  • (Obuolių mišiniui): 6 obuoliai (nulupti, išimta šerdimi ir plonai supjaustyti)
  • 1/3 puodelio cukraus
  • 1/2 a.š. malto cinamono
  • 1/4 puodelio pjaustytų migdolų

Paruošimas

1) Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių.
2) Sumaišykite iki vientisos masės biskvito ingredientus. Sudėkite tešlą į skardą ir suformuokite pagrindą pyragui.
3) Vidutiniame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį su 1/4 puodelio cukraus. Įmuškite kiaušinį ir sudėkite vanilę. Išmaišykite ir sudėkite ant paruošto kepimui biskvito.
4) Sumaišykite 1/3 puodelio cukraus su 1/2 šaukštelio cinamono. Apibarstykite supjaustytus obuolius ir viską paskirstykite ant pyrago.
5) Kepkite 10 minučių. Sumažinkite temperatūrą iki 200 laipsnių ir kepkite dar 25 minutes. Apibarstykite pyragą migdolais. Toliau kepkite kol migdolai lengvai paskrus ir obuoliai suminkštės. Prieš išimdami iš kepimo skardos atvėsinkite.
Įvertinimų vidurkis

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 žmonių (-es) įvertino receptą

3,788 peržiūrų

Related Recipes:
  • Trapus obuolių ir klevų pyragas

    Trapus obuolių ir klevų pyragas

  • Obuolių blynas

    Obuolių blynas

  • Paprastas švediškas obuolių pyragas

    Paprastas švediškas obuolių pyragas

  • IMG_20140904_193135

    Šokoladinis obuolių ir bananų pyragas

  • trapus obuolių pyragas

    Trapus obuolių pyragas


Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas