2014-09-02
  • Kiekis: 12
  • Porcijos: 12
  • Paruošimas: 10m
  • Gaminimas: 15m
  • Viso: 25m

Greiti obuolių pyragėliai

Labai paprastai paruošiami obuolių pyragėliai, kurių sudedamosios dalys gali ilgai stovėti šaldytuve, todėl pyragėlius galima bet kada greitai ir nesunkiai pasidaryti kai užsimanysite ko nors saldaus arba kai aplankys netikėti svečiai.

Patarimas: limonadą geriausia naudoti naminį, t.y. sumaišyti vandenį su citrinos sultimis ir įdėti šiek tiek cukraus pagal skonį.

Ingredientai

  • 1 pakuotė šaldytos sluoksniuotos tešlos (atšildytos)
  • 6 plonai supjaustyti raudoni obuoliai
  • 1/2 puodelio limonado
  • 1/2 puodelio smulkaus cukraus
  • 1/2 puodelio abrikosų džemo
  • šiek tiek sviesto

Paruošimas

1) Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių Celsijaus.
2) Supjaustykite sluoksniuotą tešlą į 12 lygių dalių ir sudėkite ant kepimo skardos.
3) Įmerkite obuolių griežinėlius į limonadą ir sudėkite įstrižai kiekvieno tešlos gabalėlio. Ant viršaus uždėkite šiek tiek sviesto ir apibarstykite cukrumi.
4) Kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol tešlos kraštai pageltonuos (apie 12 minučių).
5) Užvirkite abrikosų džemą, virkite ir maišykite, kol džemas suskystės. Užtepkite teptuku ant kiekvieno pyragėlio ir papuošimui bei pagardinimui galite užbarstyti dar šiek tiek cukraus (taip pat galite užbarstyti vanilinio cukraus ar kaip kitaip papuošti).
Įvertinimų vidurkis

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 žmonių (-es) įvertino receptą

2,475 peržiūrų

Related Recipes:
  • Trapus obuolių ir klevų pyragas

    Trapus obuolių ir klevų pyragas

  • Obuolių blynas

    Obuolių blynas

  • Paprastas švediškas obuolių pyragas

    Paprastas švediškas obuolių pyragas

  • IMG_20140904_193135

    Šokoladinis obuolių ir bananų pyragas

  • trapus obuolių pyragas

    Trapus obuolių pyragas


Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas