2014-10-02
  • Kiekis: 1
  • Porcijos: 2
  • Paruošimas: 15m
  • Gaminimas: 15m
  • Viso: 30m

Obuolių blynas

Jei atsibodo įprastiniai blynai ir norisi išbandyti kažką naujo, įdomesnio ir neįprasto skonio, būtinai išbandykite šį obuolių blyną. Obuolių blynas gaminamas panašiai kaip įprasti blynai, tačiau turi ir pyrago savybių. Kaip ir daugumą pyragų, obuolių blyną galima pagardinti cukraus pudra ar ledais. Taip pat tinka medus, uogienė ar klevų sirupas, galima valgyti ir su šokolado sirupu ar bet kokiu kitu padažu naudojamu paskaninti blynams.

Ingredientai

  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 didelis supjaustytas obuolys
  • 1/2 puodelio cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai malto cinamono
  • 4 kiaušiniai
  • 1/3 puodelio pieno
  • 1/3 puodelio miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimas

1) Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių Celsijaus.
2) Ištirpinkite sviestą keptuvėje, kurią galima naudoti ir orkaitėje. Pakepkite ir patroškinkite obuolius, apie 1/4 puodelio cukraus ir cinamoną svieste, kol obuoliai suminkštės (apie 5 minutes).
3) Sumaišykite kiaušinius, pieną, miltus, likusį cukrų, kepimo miltelius, vanilės ekstraktą ir druską dideliame dubenyje, kol tešla pasidarys vientisa. Supilkite tešlą ant obuolių.
4) Kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol švelniai paruduos (apie 10 minučių).
Įvertinimų vidurkis

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 žmonių (-es) įvertino receptą

3,623 peržiūrų

Related Recipes:
  • Trapus obuolių ir klevų pyragas

    Trapus obuolių ir klevų pyragas

  • Paprastas švediškas obuolių pyragas

    Paprastas švediškas obuolių pyragas

  • IMG_20140904_193135

    Šokoladinis obuolių ir bananų pyragas

  • trapus obuolių pyragas

    Trapus obuolių pyragas

  • Perlenkti obuolių pyragėliai

    Perlenkti obuolių pyragėliai


Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas