2014-03-17
  • Kiekis: 2
  • Paruošimas: 20m
  • Gaminimas: 1:30 h
  • Viso: 1:50 h

Obuolių duona

Ingredientai

  • 3 puodeliai miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 puodelis sukapotų graikinių riešutų (nebūtinai)
  • 3 puodeliai nuluptų ir supjaustytų uobolių
  • 1 puodelis augalinio aliejaus
  • 2 puodeliai cukraus
  • 3 kiaušiniai
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono

Paruošimas

1) Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių Celsijaus. Pasiruoškite 2 pailgas, aukštais kraštais skardas išteptas sviestu ar aliejumi.
2) Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, graikinius riešutus ir obuolius dideliame dubenyje.
3) Išplakite kiaušinį su aliejumi, cukrumi ir cinamonu mažame dubenyje. Įdėkite miltų mišinį ir sumaišykite su kiaušinių mišiniu iki vientisos masės.
4) Padalinkite tešlą į dvi dalis ir sudėkite į kepimo skardas. Kepkite įkaitintoje orkaitėje kol tešla nelips prie medinės lazdelės (apie 90 minučių).
5) Prieš galutinai išimant iš skardos, palikite duoną atvėsti 10 minučių.
Įvertinimų vidurkis

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 žmonių (-es) įvertino receptą

2,601 peržiūrų

Related Recipes:
  • Trapus obuolių ir klevų pyragas

    Trapus obuolių ir klevų pyragas

  • Obuolių blynas

    Obuolių blynas

  • Paprastas švediškas obuolių pyragas

    Paprastas švediškas obuolių pyragas

  • IMG_20140904_193135

    Šokoladinis obuolių ir bananų pyragas

  • trapus obuolių pyragas

    Trapus obuolių pyragas


Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas