2014-06-24
  • Kiekis: 8
  • Porcijos: 8
  • Paruošimas: 40m
  • Gaminimas: 20m
  • Viso: 60m

Obuolių enchilada

Šį desertą galite patiekti su ledais ar plakta grietinėle.

Obuolių pyrago užpildo receptą rasite čia.

Ingredientai

  • 600g obuolių pyrago užpildo
  • 6 tortilijos (20cm skersmens)
  • 1 a.š. malto cinamono
  • 1/2 puodelio sviesto
  • 1/2 puodelio baltojo cukraus
  • 1/2 puodelio rudojo cukraus
  • 1/2 puodelio vandens

Paruošimas

1) Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Ištepkite riebalais kepimo skardą.
2) Į kiekvienos tortilijos centrą sudėti po gausų ketvirtį puodelio obuolių pyrago užpildo. Apibarstykite cinamonu, susukite ir sudėkite į skardą taip, kad tortilija neišsivyniotų.
3) Keptuvėje ar puode sumaišykite sviestą, baltąjį ir rudąjį cukrų ir vandenį. Kaitinkite ant vidutinio kaitrumo, kol užvirs, nuolat maišykite. Sumažinkite kaitrumą ir dar pavirkite 3 minutes. Supilkite padažą ant enchiladų ir leiskite pastovėti 30 minučių.
4) Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol pagels.
Įvertinimų vidurkis

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 žmonių (-es) įvertino receptą

2,415 peržiūrų

Related Recipes:
  • Trapus obuolių ir klevų pyragas

    Trapus obuolių ir klevų pyragas

  • Obuolių blynas

    Obuolių blynas

  • Paprastas švediškas obuolių pyragas

    Paprastas švediškas obuolių pyragas

  • IMG_20140904_193135

    Šokoladinis obuolių ir bananų pyragas

  • trapus obuolių pyragas

    Trapus obuolių pyragas


Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas