2014-05-15
  • Porcijos: 5
  • Paruošimas: 5m
  • Gaminimas: 40m
  • Viso: 45m

Obuolių pyrago užpildas

Šį pyrago užpildą galima naudoti kartu su pyrago pluta. Receptą rasite čia.

Ingredientai

  • 18 puodelių plonai supjaustytų obuolių
  • 3 šaukštai citrinų sulčių
  • 4 1/2 puodelių baltojo cukraus
  • 1 puodelis kukuruzų krakmolo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai malto cinamono
  • 1 arbatinis šauktelis druskos
  • 1/4 arbatinio šaukštelio malto muskato
  • 10 puodelių vandens

Paruošimas

1) Į didelį dubenį sudėkite nuluptus ir supjaustytus obuolius ir užpilkite citrinų sultimis. Supilkite vandenį į puodą ir kaitinkite vidutiniu kaitrumu. Sumaišykite vandenį cukrų, kukurūzų krakmolą, cinamoną, druską, muskatą ir supilkite į vandenį, gerai išmaišykite ir užvirkite. Virkite 2 minutes nuolatos maišant.
2) Sudėkite į verdantį mišinį obuolius, sumažinkite kaitrumą, uždenkite puodą ir troškinkite, kol obuoliai suminkštės (apie 6-8 minutes). Palikite 30 minučių atvėsti.
3) Supilkite į dėžutes. Palikite atvėsti kambario temperatūroje, ne ilgiau kaip 1,5 valandos.
4) Užsandarinkite dėžutes ir užšaldykite. Užšaldytą mišinį galima laikyti ne ilgiau kaip 12 mėnesių.
Įvertinimų vidurkis

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 žmonių (-es) įvertino receptą

1,704 peržiūrų

Related Recipes:
  • Trapus obuolių ir klevų pyragas

    Trapus obuolių ir klevų pyragas

  • Paprastas švediškas obuolių pyragas

    Paprastas švediškas obuolių pyragas

  • IMG_20140904_193135

    Šokoladinis obuolių ir bananų pyragas

  • trapus obuolių pyragas

    Trapus obuolių pyragas

  • Perlenkti obuolių pyragėliai

    Perlenkti obuolių pyragėliai


Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas