2014-03-13
  • Kiekis: 1
  • Porcijos: 1
  • Paruošimas: 15m
  • Gaminimas: 30m
  • Viso: 45m

Obuolių sultys koncervavimui

Obuolių sultyse gausu vitamino C ir P, yra kalio, kalcio, geležies, vario, mangano, kobalto, cinko, nikelio druskų. Didelis cukraus ir organinių rūgščių kiekis padeda atsigauti po didelio fizinio krūvio. Sultys nekenkia sveikatai net geriant iki litro per parą.

Ingredientai

  • Obuoliai

 

Paruošimas

1) Obuolius nuplaukite ir iš jų išspauskite sultis.
2) Sultis supilkite į puodą ir virinkite iki +80 C laipsnių, tačiau neužvirkite. Jei sulčių temperatūra viršys +80 C puodą nukelkite ir palaukite kol jis šiek tiek atvės. Virkite tol, kol nebesusidarys putos.
3) Sultys supilamos į įkaitintus stiklainius ir užsukamos įkaitintais dangteliais. Stiklainius statykite dangteliu į apačią, kol atauš.
Recepto tipas: Ingredientai:
Įvertinimų vidurkis

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 žmonių (-es) įvertino receptą

2,076 peržiūrų

Related Recipes:
  • © allrecipes.com

    Apple pie

  • © allrecipes.com

    Karštas obuolių sidras

  • Apple-and-apple-cider-in-glass-bottle-Feb-13-p24

    Obuolių sidras

  • © allrecipes.com

    Obuolių ir kopūstų salotos

  • 172575

    Pyrago pluta


Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas