2014-06-24
  • Kiekis: 1
  • Porcijos: 4
  • Paruošimas: 5m
  • Gaminimas: 15m
  • Viso: 20m

Pakepinti obuoliai

Pakepintus obuolius galite valgyti kartu su saldžiais patiekalais, tokiais kaip blynai, vafliai, ledai, pyragai. Skoniui paįvairinti, galite valgyti ir su mėsos patiekalais. Kadangi šis pakepintų obuolių receptas labai paprastas, galite laisvai eksperimentuoti ir atrasti sau patinkančius skonių derinius.

Ingredientai

  • 1/4 puodelio sviesto
  • 4 dideli obuoliai (nulupti, išimta šerdimi ir plonai supjaustyti)
  • 2 a.š. kukurūzų krakmolo
  • 1/2 puodelio šalto vandens
  • 1/2 puodelio rudojo cukraus
  • 1/2 a.š. malto cinamono

Paruošimas

1) Didelėje keptuvėje arba puode ištirpdykite sviestą ant vidutinio kaitrumo. Sudėkite obuolius, kepkite nuolat maišant, kol obuoliai šiek tiek suminkštės (apie 6-7 minutes)
2) Ištirpinkite kukurūzų krakmolą vandenyje, sudėkite į puodą ar keptuvę. Įmaišykite rudąjį cukrų ir cinamoną. Viskite 2 minutes, nuolat maišant. Patiekite šiltą.
Įvertinimų vidurkis

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 žmonių (-es) įvertino receptą

2,164 peržiūrų

Related Recipes:
  • Padažas obuoliams

    Padažas obuoliams


Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas