2014-03-13
  • Kiekis: 1
  • Porcijos: 1
  • Paruošimas: 30m
  • Gaminimas: 12m
  • Viso: 42m

Pyrago pluta

Ingredientai

  • 3 puodeliai miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 1/4 puodelio kambario temperatūros sviesto ar margarino
  • 1 kiaušinis
  • 1 šaukštas distiliuoto baltojo acto
  • 4 šaukštai vandens

 

Paruošimas

1) Dideliame dubenyje sumaišykite miltus ir druską. Įdėkite kambario temperatūros sviestą ar margariną ir vsiką gerai sumaišykite.
2) Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinius, actą ir vandenį. Po truputį įmaišykite skystąją tešlos dalį į sausąją.
3) Iškočiokite tešlą į du plokščius blynus, tokio dydžio, kad tiktų jūsų kepimo formai.
4) Įklokite vieną tešlos dalį į kepimo formą, supilkite įdarą, o kita tešlos dalimi užklokite įdarą. Ši tešla puikiai tinka kepti obuolių pyragus.
Recepto tipas: , Ingredientai: , , , ,
Įvertinimų vidurkis

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 žmonių (-es) įvertino receptą

2,436 peržiūrų

Related Recipes:
  • Trapus obuolių ir klevų pyragas

    Trapus obuolių ir klevų pyragas

  • Obuolių blynas

    Obuolių blynas

  • Paprastas švediškas obuolių pyragas

    Paprastas švediškas obuolių pyragas

  • IMG_20140904_193135

    Šokoladinis obuolių ir bananų pyragas

  • trapus obuolių pyragas

    Trapus obuolių pyragas

Nutritional Info

This information is per serving.

  • 231 kcal


Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas